6 Haziran 2014 Cuma

ŞİMDİ DUYDUM!: 4 KİTAP 4 KAZANAN!

Çekiliş için buraya tık tık :)


4 KİTAP 4 KAZANAN!

Uzunca bir süredir kitap hediyeli bir yarışma yapayım diyordum. Nihayet fırsat buldum. Bu çekilişin hediyeleri birbirinden güzel 4 kitap. Hepsini 1 kişiye vermeyeyim 4 kitap 4 kazanan böylece de 4 sevinen olsun istedim. Peki hediye kitaplar hangileri? Bakalım beğenecek misiniz?
İlk olarak belki bir çoğunuz duymuştur bu kitapları. Detay öğrenmek isteyenler içinse kitap isimlerine tıklayarak bilgi edinebilirsiniz.


Bu birbirinden güzel 4 kitabı 4 kişi kazanacak. Peki kim hangi kitabı kazanacak diye sorarsanız yarışmaya başvurular arasında önce random.org ile kazanan 4 kişiyi belirleyeceğim. Daha sonra bu 4 kişi ile kitaplar arasında kura çekeceğim bunu da videosuyla birlikte yayınlayacağım. 

Her şey iyi güzel de yarışmaya nasıl katılacağız derseniz...

 Zorunlu Şartlar:
- Öncelikle her 2 blogumun da takipçisi olmalısınız. Bu blogumu zaten takip ediyorsanız Buraya tıklayarak diğer bloguma da takipçi olabilirsiniz.
Facebook sayfamı beğenmelisiniz. Facebook kullanmayan arkadaşlar bir yakınının profilinden de beğenebilirler.

Ek katılım hakkı kazanmak için:
Instagram hesabımı takibe alırsanız +1 katılım hakkı kazanırsınız.
Blogu olan arkadaşlar bu postu bloglarında duyurmaları ve linki bu post altına yorum bırakmaları halinde +1 katılım hakkı kazanırlar.
Bu yazıyı Facebookta duyurup linki bu post altına yorum bırakmanız halinde +1 katılım hakkı kazanırsınız.
Bu yazıyı Twitterda duyurup linki bu post altına yorum bırakmanız halinde +1 katılım hakkı kazanırsınız.

Şartları yerine getirip bu postun altına linkleriyle birlikte mesaj bırakan arkadaşlar arasında 29 Haziran 2014 tarihinde yapacağım çekilişte 4 kişi kazanan olacak! Herkese bol şans diliyorum!

***Dikkat***
Elimde bu çekilişte hediye edeceğim Beyoğlu'nun En Güzel Abisi kitabından ayrı olarak 1 adet daha var. Onu da Instagram'da düzenleyeceğim bir yarışma ile hediye etmeyi düşünüyorum. Kaçırmamak için lütfen Instagram üzerinden de takipte kalın..

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder